Giant hoefijzer

Het grootste hoefijzer ter wereld!

Giant Luck, het grootste hoefijzer ter wereld! Bijna 2 kilo smeedijzer, glimmend gepolijst en ambachtelijk gegraveerd. De Giant Luck hoefijzer wordt geleverd in een hoogglans wit gelakte houten kist met een roestvrij stalen standaard (voor wie het hoefijzer liever neerzet dan hangt), twee originele hoefnagels en het boekje ‘Veel geluk’. Een reuze cadeau van 2 kilo vól geluk! Naast de keuze in van de gepolijste versie, kunt u ook kiezen voor de wit gecoate Giant hoefijzer. De keuze is aan u, in het onderstaande keuzemenu.

Let op: de levertijd van een Giant Luck hoefijzer is 2 werkdagen.

Auf Lager
SKU
Giant hoefijzer
Ab 125,00 €

Maximal 18 Zeichen

Maximal 15 Zeichen

Groot, groter, grootst. Kan dat ook bij geluk?

Ja zeker kan dat! Een ‘gewoon’ hoefijzer is natuurlijk al een geweldige geluksbrenger. Is dat nog te overtreffen? Nou, er bestaan gigantisch grote hoefijzers, speciaal gemaakt voor de grootste paarden ter wereld, de Shire-paarden. Die paarden zijn zó groot dat je, als je er naast staat, niet eens over hun rug kunt heenkijken. Hun hoefijzers zijn even reusachtig: elk hoefijzer is bijna twee kilo massief smeedijzer! De ‘Giant Luck’-hoefijzers zijn dan ook de topstukken in onze collectie geworden. We polijsten de enorme hoefijzers stuk voor stuk prachtig glanzend. U kunt kiezen tussen de gepolijste smeedijzeren versie of de wit gecoate variant. We leveren ze in een hoogglans wit gelakte houten kist met een zwart fluwelen binnenwerk.Voor wie zo’n prachtstuk niet op wil hangen maar neer wil zetten, doen we er een fraaie standaard bij.

Afwerking
U kunt kiezen uit de blank gepolijste smeedijzeren hoefijzer of de wit gecoate variant. Let op! Voor de Giant hoefijzer met witte coating rekenen wij een andere prijs.

Gemiddelde afmeting
Dit gigantische ijzer weegt bijna 2 kilo en heeft een afmeting van 23 x 21 cm.

Ambachtelijke gravering
Met het formulier hierboven kun je een eigen tekst opgeven die we in ons atelier voor je graveren. Het graveren doen we helemaal gratis!

Vulling
Dit hoefijzer wordt geleverd in een geweldig mooie, glimmende witte, houten kist. De zwarte binnenkant is precies op maat gemaakt zodat ook de design display en de bijpassende hoefnagels er mooi in passen. Iedere Giant wordt natuurlijk compleet geleverd met de unieke design display.

Giant hoefijzer: heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het pakket:

  • Het Giant hoefijzer in de door jouw gekozen uitvoering met persoonlijke gravering.
  • Het boekje 'Veel Geluk': je kunt kiezen uit de taal Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.
  • 2 originele bijpassende hoefnagels.
  • Het unieke design display.
  • Alles verpakt in een geweldig mooie, glimmende witte, houten kist. De zwarte binnenkant is precies op maat gemaakt zodat ook de design display en de bijpassende hoefnagels er mooi in passen.

Meer over Giant hoefijzer

Giant Luck

Heb je een keer een groot cadeau nodig? Of is er eens iets groots te vieren? Dan zijn deze Giants een geweldig cadeau. Er zijn in de USA veel celebrities die er eentje aan de muur hebben hangen. En we mochten er eens eentje leveren aan het Ronald Reagan museum: die hebben hem nu in de collectie uitgestald.
Een een luxe exemplaar hebben we geleverd in Hollywood: daar is hij gebruikt in een serie waar hij 10 afleveringen aan de muur in het directiekantoor hing.

Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Giant hoefijzer
Ihre Bewertung

Bestellinformationen


Glücksgarantie
Natürlich bieten wir auch die einmalige "lebenslange Garantie"! Wenn das erhaltene Hufeisen Ihnen nach einem Jahr kein Glück gebracht hat, kontaktieren Sie uns bitte und wir tauschen Ihr Hufeisen gegen ein anderes Hufeisen, das Ihnen mehr Glück bringt.


Lieferzeit
Vor 12 Uhr bestellt? Dann versenden wir noch am selben Werktag. In den meisten Fällen erhalten Sie es am nächsten Werktag. Am Ende des Tages senden wir Ihnen eine Bestätigungs-E-Mail mit einem Tracking-Code.


Versandkosten
Ab einem Bestellwert von € 50, - versenden wir Ihre Bestellung innerhalb der Niederlande versandkostenfrei! Bei Auslandslieferungen fallen zusätzliche Kosten an. Sie berechnen dies auf der Checkout-Seite.


Versandart
An der Kasse haben Sie verschiedene Versandoptionen: Abholung an einem DPD-Abholpunkt oder direkt bei Ihnen zu Hause. Wir versenden außerhalb Europas mit Fedex.


Gravur
Wir gravieren das Hufeisen für Sie kostenlos. Das machen wir in der Schriftart 'Helvetica'.
Sonderzeichen sind nur eingeschränkt möglich. Lesen Sie hier mehr >>