Weltweit größten Lieferant von "Viel Glück" | Kostenloser Versand ab € 50,-

Het graveren van uw gelukshoefijzer

In ons atelier worden alle gelukshoefijzers ambachtelijk gegraveerd. We gebruiken daarbij speciaal voor ons vervaardigde graveermachines. Op bijna alle hoefijzers kunt u twee regels laten graveren. Op de eerste regel kunnen we maximaal 18 tekens graveren en op de tweede regel maximaal 15 tekens. Spaties tellen mee als een teken. Het graveren doen we helemaal gratis. Na het graveren worden de hoefijzers stuk voor stuk gecontroleerd en na goedkeuring mooi ingepakt en verzonden.

 

We graveren onze hoefijzers met behulp van een ouderwetse letterbak. Hierdoor is het niet mogelijk om alle leestekens te graveren. Voor een aantal veel gevraagde tekens hebben we ervoor gekozen om deze speciaal te laten maken.

 

Dubbele ringen

Wilt u dubbele ringen? Zet dan op het bestelformulier in het graveervakje tussen de namen twee apenstaartjes: @@.

Hartje

Wilt u een hartje laten graveren? Dat staat prachtig tussen bijvoorbeeld twee namen. Geef dan op de juiste plaats in het graveerveld ## aan (twee hekjes).

Frezen van wensplanken

Het frezen van de tekst op onze wensplanken gaat anders in zijn werk. We gebruiken hiervoor een computer gestuurde frees, die met heel veel precisie bijna alle teksten kan verwerken. Heeft u speciale wensen of wilt u weten of een bijzondere tekst mogelijk is, neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.