Auto grill hoefijzer
30

Auto grill hoefijzer

30,00 €

Auto grill hoefijzer

Dit hoefijzer is een speciaal voor de grill van de auto vervaardigd hoefijzer. Voor de duidelijkheid: het is géén écht gebruikt hoefijzer. Deze zwaar verchroomde uitvoering wordt geleverd met 3 schroeven om het op de grill van de auto te monteren. Natuurlijk doen we er het boekje 'Veel Geluk' bij. Daarin staat precies beschreven waarom hoefijzers geluk brengen.

Disponibilité :En rupture de stock
Details

Auto grill hoefijzer

Dit hoefijzer is een speciaal voor de grill van de auto vervaardigd. Voor de duidelijkheid: het is géén écht gebruikt hoefijzer. Deze zwaar verchroomde uitvoering wordt geleverd met 3 schroeven om het op de grill van de auto te monteren. Het hoefijzer met paardenhoofd is verpakt in het mooie 'Veel Geluk' doosje, op een fraai wijnrood kussentje. Natuurlijk doen we er het boekje 'Veel Geluk' bij. Daarin staat precies beschreven waarom hoefijzers geluk brengen. Je kunt kiezen uit de taal Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.

Cadeau
Dit hoefijzer is een prachtig cadeau voor mannen én vrouwen en kunt u geven bij veel gelegenheden. Denk daarbij aan een verjaardag, jubileum. Ook voor vaderdag is dit een subliem cadeau.

Montage
Met de 3 bijgeleverde schroeven is het monteren eenvoudig in 3 minuten gedaan.

Formaat
De Mustang hoefijzers zijn ± 11 x 12 cm groot en wegen ± 135 gram. Ze zijn gemaakt van metaal en zijn glimmend verchroomd.

Reviews

Rédigez votre propre commentaire

You're reviewing: Auto grill hoefijzer