Giant hoefijzer
125

Giant hoefijzer

À partir de 125,00 €

Het grootste hoefijzer ter wereld!

Giant Luck, het grootste hoefijzer ter wereld! Bijna 2 kilo smeedijzer, glimmend gepolijst en ambachtelijk gegraveerd. De Giant Luck hoefijzer wordt geleverd in een hoogglans wit gelakte houten kist met een roestvrij stalen standaard (voor wie het hoefijzer liever neerzet dan hangt), twee originele hoefnagels en het boekje ‘Veel geluk’. Een reuze cadeau van 2 kilo vól geluk! Naast de keuze in van de gepolijste versie, kunt u ook kiezen voor de wit gecoate Giant hoefijzer. De keuze is aan u, in het onderstaande keuzemenu.

Let op: de levertijd van een Giant Luck hoefijzer is 2 werkdagen.

Maximum 18 caractères

Maximum 15 caractères

- +
Disponibilité :En stock
Details

Groot, groter, grootst. Kan dat ook bij geluk?

Ja zeker kan dat! Een ‘gewoon’ hoefijzer is natuurlijk al een geweldige geluksbrenger. Is dat nog te overtreffen? Nou, er bestaan gigantisch grote hoefijzers, speciaal gemaakt voor de grootste paarden ter wereld, de Shire-paarden. Die paarden zijn zó groot dat je, als je er naast staat, niet eens over hun rug kunt heenkijken. Hun hoefijzers zijn even reusachtig: elk hoefijzer is bijna twee kilo massief smeedijzer! De ‘Giant Luck’-hoefijzers zijn dan ook de topstukken in onze collectie geworden. We polijsten de enorme hoefijzers stuk voor stuk prachtig glanzend. U kunt kiezen tussen de gepolijste smeedijzeren versie of de wit gecoate variant. We leveren ze in een hoogglans wit gelakte houten kist met een zwart fluwelen binnenwerk.Voor wie zo’n prachtstuk niet op wil hangen maar neer wil zetten, doen we er een fraaie standaard bij.

Afwerking
U kunt kiezen uit de blank gepolijste smeedijzeren hoefijzer of de wit gecoate variant. Let op! Voor de Giant hoefijzer met witte coating rekenen wij een andere prijs.

Gemiddelde afmeting
Dit gigantische ijzer weegt bijna 2 kilo en heeft een afmeting van 23 x 21 cm.

Ambachtelijke gravering
Met het formulier hierboven kun je een eigen tekst opgeven die we in ons atelier voor je graveren. Het graveren doen we helemaal gratis!

Vulling
Dit hoefijzer wordt geleverd in een geweldig mooie, glimmende witte, houten kist. De zwarte binnenkant is precies op maat gemaakt zodat ook de design display en de bijpassende hoefnagels er mooi in passen. Iedere Giant wordt natuurlijk compleet geleverd met de unieke design display.

Giant hoefijzer: heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het pakket:

  • Het Giant hoefijzer in de door jouw gekozen uitvoering met persoonlijke gravering.
  • Het boekje 'Veel Geluk': je kunt kiezen uit de taal Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.
  • 2 originele bijpassende hoefnagels.
  • Het unieke design display.
  • Alles verpakt in een geweldig mooie, glimmende witte, houten kist. De zwarte binnenkant is precies op maat gemaakt zodat ook de design display en de bijpassende hoefnagels er mooi in passen.

Meer over Giant hoefijzer

Giant Luck

Heb je een keer een groot cadeau nodig? Of is er eens iets groots te vieren? Dan zijn deze Giants een geweldig cadeau. Er zijn in de USA veel celebrities die er eentje aan de muur hebben hangen. En we mochten er eens eentje leveren aan het Ronald Reagan museum: die hebben hem nu in de collectie uitgestald.
Een een luxe exemplaar hebben we geleverd in Hollywood: daar is hij gebruikt in een serie waar hij 10 afleveringen aan de muur in het directiekantoor hing.

Reviews

Rédigez votre propre commentaire

You're reviewing: Giant hoefijzer