Hoefijzer ketting
9.5

Hoefijzer ketting

À partir de 9,50 €

Zilveren hoefijzer ketting met zirconia's.

Dit echt zilveren hoefijzer met schitterende zirconia's hangt aan een elegante ketting. De steentjes schitteren in het maanlicht en daarmee kan het geluk niet op. Het zilveren hoefijzer hangt aan een prachtige ketting en is ingezet met vele schitterende zirconia's in kleur naar keuze. De hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en bezet met ontelbare zirconia's. De lengte van de ketting kan aangepast worden. Deze prachtige ketting wordt geleverd met het boekje "Veel Geluk".

- +
Disponibilité :En stock
Details

Zilveren hoefijzer ketting met zirconia's.

Deze ketting is een droom voor alle mensen op zoek naar geluk. Het zilveren hoefijzer hangt aan een prachtige ketting en is ingezet met vele schitterende zirconia's in kleur naar keuze. De hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en bezet met ontelbare zirconia's. De lengte van de ketting kan aangepast worden. Deze prachtige ketting wordt geleverd met het boekje "Veel Geluk".

Gemiddelde afmeting
De maat van het hoefijzer is 15 x 16 mm. De ketting is 40 cm lang met een verlenger van 4,5 cm. De doorsnede van de ketting is 1mm.

Verpakking
Dit sieraad wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, samen met het boekje "veel Geluk' waarin staat uitgelegd waarom hoefijzers geluk brengen.

Deze zilveren ketting is heel geschikt om cadeau te geven of om zelf te houden.

Reviews

Rédigez votre propre commentaire

You're reviewing: Hoefijzer ketting