Hoefijzer ring

Hoefijzer ring

Hoefijzer ring

Deze opvallende hoefijzer ring is precies dezelfde als die van Raylan Givens droeg in de serie 'Justified'. Deze stoere en rechtvaardige Marshal zie je op veel foto's terug met een pistool én deze opvallende hoefijzer ring. Daarom is het zeker geen sierraad voor watjes. Het is een knots van een hoefijzer ring die gemaakt is van Roestvrij staal. Hij kan dus, net als de drager tegen een stootje. Deze stoere ring wordt geleverd met het boekje "Veel Geluk". U kunt in het bestelformulier aangeven in welke taal u het boekje wilt ontvangen.

Disponibilité :En rupture de stock
Details

Hoefijzer ring

Deze opvallende hoefijzer ring is precies dezelfde als die van Raylan Givens droeg in de serie 'Justified'. Deze stoere en rechtvaardige Marshal zie je op veel foto's terug met een pistool én deze opvallende hoefijzer ring. Daarom is het zeker geen sierraad voor watjes. Het is een knots van een hoefijzer ring die gemaakt is van Roestvrij staal. Hij kan dus, net als de drager tegen een stootje.

Maat
Deze ring is nog leverbaar in enkele maten (US 8 -12). Hier staat een mooie beschrijving hoe je de maat kunt opmeten.

Verpakking
Deze hoefijzer ring wordt geleverd in een fraai doosje. Het pakketje wordt verstuurd samen met het boekje "Veel Geluk" waarin onder andere staat uitgelegd waarom hoefijzers geluk brengen.

Hoefijzer ring: heel geschikt om cadeau te geven aan elke stoere man.

Reviews

Rédigez votre propre commentaire

You're reviewing: Hoefijzer ring