Milestone

Milestone

Een persoonlijke geluksbrenger bij een jubileum

(Een gegraveerd muurdecoratie als persoonlijke mijlpaal)

Bij een jubileum van een bedrijf, organisatie of tussen geliefden hoort natuurlijk een memorabel cadeau! Met deze Milestone is het altijd raak, want zo’n persoonlijk en geschikt cadeau vind je nergens anders. Pas deze mijlpaal helemaal aan aan je wensen en het soort feest, want je kan niet alleen een naam erop laten graveren, ook twee jaartallen en jubileumjaar kan erop worden gezet.

Disponibilité :En rupture de stock
Details
Milestone

Bij een jubileum van een bedrijf, organisatie of tussen geliefden hoort natuurlijk een memorabel cadeau! Met Milestone is het altijd raak, want zo’n persoonlijk en geschikt cadeau vind je nergens anders. Pas Milestone helemaal aan aan je wensen en het soort feest, want je kan niet alleen een naam erop laten graveren, ook twee jaartallen en het jubileumjaar, kan erop worden gezet. Om het helemaal af te maken zit er een echt hoefijzer op, om de ontvanger een gelukkige tijd toe te wensen.

Ambachtelijke gravering

Het met de hand vervaardigd houten bord is gegraveerd met een naam, 2 jaartallen en het jubileumjaar (bijvoorbeeld “25 jaar”).

Afmeting

De doorsnede van Jubileum is 25 cm en is ongeveer 2 cm dik multiplex.

Verpakking

Milestone wordt in een stevige verzendverpakking verstuurd. Samen met Milestone ontvang je het boekje “Veel geluk”. Twee hoefnagels zitten al in het hoefijzer geslagen voor een rustiek uiterlijk. Het touwtje wordt bijgeleverd.

De Milestone is heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het cadeau pakket:

  • De Milestone plank in kleur naar keuze met hoefijzer, gegraveerd met een naam, 2 jaartallen en het jubileumjaar (bijvoorbeeld “25 jaar”).
  • Het boekje "Veel geluk" over de achtergrond van gelukshoefijzers. Het boekje is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.
  • Alles wordt verpakt in een stevige verzenddoos.
Reviews

Rédigez votre propre commentaire

You're reviewing: Milestone