Wolkje
35

Wolkje

À partir de 35,00 €

Een snoezig naambordje mét gelukshoefijzer voor de baby

Dit prachtige wandbord wordt gegraveerd met de naam en geboortedatum van de baby. De gravering is speciaal: de letters worden diep in het hout uitgesneden door onze specialisten in het atelier. Keuze uit 2 prachtige kleuren die de gegraveerde sterren laten fonkelen.
Natuurlijk wordt er een écht geluksbrengend hoefijzer op gemonteerd. Heerlijk om bij weg te dromen! 

Maximum 14 caractères

Maximum 12 caractères

- +
Disponibilité :En stock
Details

Wolkje

Dit prachtige wandbord wordt gegraveerd met de naam en geboortedatum van de baby. Die gravering is speciaal: de letters worden diep in het hout uitgesneden door onze specialisten in het atelier.

Natuurlijk wordt er op dit wandbord wordt een écht hoefijzer gemonteerd.

Uitvoering

De afmeting van "Wolkje" is 25 x 19 cm. Het hout is van gecertificeerd populieren multiplex van 18 mm dik. De prachtige krijtverf in de keuze blauw of roze, komt uit de collectie van de meest exclusieve verfleverancier van Europa: Farrow and Ball.

Ambachtelijke gravering

De gravering wordt speciaal voor jou aangebracht in ons atelier door onze graveerspecialist. De letters en sterren worden diep in het hout uitgesneden.

Verpakking

"Wolkje" wordt in een stevige verzendverpakking geleverd.

"Wolkje" is heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het cadeau pakket:

  • Het plankje in de vorm van een wolk in kleur naar keuze met hoefijzer, gegraveerd met naam, een geboortedatum en de tekst "Veel geluk".
  • Het boekje "Veel geluk" over de achtergrond van gelukshoefijzers. Het boekje is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.
  • Alles wordt verpakt in een stevige verzenddoos.
Reviews

Rédigez votre propre commentaire

You're reviewing: Wolkje