Budget natuur

Een gelukshoefijzer met historie

Een gelukshoefijzer voor een budget prijs

Een budget hoefijzer, gegraveerd met de tekst 'Veel geluk'. Net als alle andere hoefijzers wordt het geleverd met de levenslange geluksgarantie, het boekje, de 2 hoefnagels en het certificaat. En alles wordt mooi verpakt in een geschenkdoos. Het is een prachtig cadeau voor mensen die het leven vieren.
Out of stock
SKU
Budget

Budget Natuur

Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt door een paard, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en gegraveerd met de tekst "Veel Geluk". Een eigen tekst graveren is daarom bij deze ijzers niet mogelijk.

Gemiddelde Afmeting
Ieder paard is anders, daarom is ook ieder hoefijzer uniek in vorm en maat. Gemiddeld weegt een hoefijzer 0,4 kilo en heeft een afmeting van 12 x 14 cm.

Ambachtelijke Gravering
Met het formulier hierboven kun je kiezen in welke taal je 'Veel Geluk' gegraveerd wilt hebben.Het graveren doen we helemaal gratis!

Kussentje
Dit hoefijzer ligt op stro in het doosje. Maar je kunt ook kiezen voor een mooi kussentje.

Budget natuur: heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het pakket:

  • Het natuur gelukshoefijzer met 'Veel geluk' gegraveerd.
  • Het boekje 'Veel Geluk': je kunt kiezen uit de taal Nederlands, Duits, Engels en Frans
  • 2 originele hoefnagels in een mooi mapje
  • Een certificaat dat het hoefijzer écht gebruikt is.
  • Onze unieke geluksgarantie.
  • Alles verpakt in een mooie cadeau verpakking.
Write Your Own Review
You're reviewing:Budget natuur
Your Rating

Bestelinformatie


levenslange geluksgarantieGeluksgarantie
Natuurlijk  doen we er ook de unieke "levenslange geluksgarantie" bij! Mocht het ontvangen hoefijzer na een jaar geen geluk hebben gebracht, neem dan contact met ons op en we ruilen uw hoefijzer dan om voor een ander hoefijzer die meer geluk brengt.


levertijd van een hoefijzerLevertijd
Vóór 12 uur 's middags besteld? Dan verzenden we dezelfde werkdag. In de meeste gevallen heb je het dan de volgende werkdag in huis. Aan het einde van de dag sturen we je een email ter bevestiging mét een trackingcode.


verzendkosten hoefjzerVerzendkosten
Bij een bestelling boven de € 50,- verzenden we jouw bestelling helemaal gratis binnen Nederland! Aan buitenlandse zendingen zijn extra kosten verbonden. Deze bereken je op de check-out pagina.


levertijd bezorging cadeauVerzendwijze
Op de checkout heb je verschillende keuzes voor de verzending: ophalen op een DPD pick up punt, Gewoon bij je thuis en zelfs de keuze voor een zaterdag aflevering. Buiten Europa verzenden we met Fedex.


graveren van een hoefijzerGravering
Het hoefijzer gaan we gratis voor je graveren. We doen dat in het lettertype 'Arial'.
Speciale symbolen zijn beperkt mogelijk. Lees hier verder >>