Natuur hoefijzer

Rating:
100% of 100

Een écht hoefijzer boordevol geluk

Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt door een paard die er door weer en wind mee heeft rondgelopen, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt want als ze onder het paard vandaan komen zijn ze écht vies. We laten ze daarom een uur in een speciale wasmachine draaien. De gebruikssporen van de het paard zijn op dit natuur gelukshoefijzer nog goed te zien. En vandaar een echt authentiek cadeau. Dit hoefijzer wordt gratis voor je gegraveerd met jouw eigen persoonlijke boodschap en heeft ook onze beroemde Levenslange geluksgarantie.

In stock
SKU
Natuur
As low as $39.00

Maximum 18 characters

Maximum 15 characters

Een mooi cadeau idee: Puur Geluk

Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt door een paard, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt want als ze onder het paard vandaan komen zijn ze écht vies. We laten ze daarom een uur in een speciale wasmachine draaien. De gebruikssporen van de het paard zijn op dit natuur gelukshoefijzer nog goed te zien. En vandaar een echt authentiek cadeau.

Gemiddelde afmeting
Ieder paard is anders, daarom is ook ieder hoefijzer uniek in vorm en maat. Gemiddeld weegt een hoefijzer 0,4 kilo en heeft een afmeting van 12 x 14 cm.

Ambachtelijke gravering
Met het formulier hierboven kun je een eigen tekst opgeven die we in ons atelier voor je graveren. Het graveren doen we helemaal gratis!

Vulling
Dit hoefijzer ligt of op stro in het doosje, (zodra je de geschenkverpakking open doet ruik je de paardenstal al), maar je kunt ook kiezen voor een mooi kussentje. Je kunt met het formulier hierboven een eigen vulling kiezen.

Natuur hoefijzer: heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het pakket:

 • Het natuur gelukshoefijzer jouw eigen gravering.
 • Het boekje 'Veel Geluk': je kunt kiezen uit de taal Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.
 • 2 originele hoefnagels in een mooi mapje.
 • Een certificaat dat het hoefijzer écht gebruikt is.
 • Onze unieke geluksgarantie.
 • Alles verpakt in een mooie cadeau verpakking.

Meer over natuur hoefijzers

 

Over hoefijzers en geluk zijn veel verhalen bekend. Een paar voorbeelden:

 • Zo gaan hardnekkige geruchten dat Joeri Gagarin, de eerste kosmonaut, tijdens zijn ruimtereis een hoefijzer heeft meegesmokkeld de ruimte in. Wij weten het niet zeker, maar als het waar is, dan heeft het hoefijzer zeker geluk gebracht. Na zijn avontuurlijke reis kwam hij als held terug op de aarde!
 • Het volksgeloof over gebruikte hoefijzers is al meer dan 1.000 jaar oud.
 • In de gehele wereld is men er van overtuigd dat hoefijzers geluk brengen: van de USA tot Rusland, en het midden oosten toe.
 • Hoe moet je een hoefijzer ophangen? We hebben er een hele pagina over geschreven.
 • We komen hoefijzers als geluksbrenger tegen in sprookjes, logo's van bedrijven, namen van Restaurants. 
 • Let eens op gevelstenen van gebouwen, ook daar komen gelukshoefijzers in voor.
Kortom: natuur hoefijzers zijn voor elke gelegenheid een goed cadeau. Het is de wens voor een goede reis en een geweldige toekomst. Wat kun je iemand nog meer wensen?

 

Write Your Own Review
You're reviewing:Natuur hoefijzer
Your Rating

Bestelinformatie


Good Lucky guarantee
Of course we also add the unique "lifetime warranty"! If the received horseshoe has not brought you luck after a year, please contact us and we will exchange your horseshoe for another horseshoe that will bring you more luck.


Delivery time
Ordered before noon? Then we ship the same working day. In most cases you will receive it within 2 days. At the end of the day we will send you a confirmation email with a tracking code.


Shipping costs
With an order above $ 50, - we ship your order completely free to the USA! Additional costs are attached to foreign shipments. You calculate this on the check-out page.


Shipping method
We ship to the USA with Fedex


Engraving
We will engrave the horseshoe for you free of charge. We do that in the 'Helvetica' font.
Special symbols are possible to a limited extent. Read on here >>


Als u bij deze site besteld, gaat u accoord met de algemene voorwaarden. Wij maken gebruik van cookies, zie onze privacy policy.

Betaalwijzen