Pegasus

Een écht hoefijzer boordevol geluk

Het cadeau voor iedere gelegenheid

Dit hoefijzer is genoemd naar Pegasus is een paard uit de Griekse mythologie. Het is waarschijnlijk het paard met de met de meeste standbeelden ter wereld! (Lees hier meer over Pegaus) Dit hoefijzer wordt gratis voor je gegraveerd met jouw eigen persoonlijke boodschap. Het is echt gebruikt door een paard die er door weer en wind mee heeft rondgelopen: dé garantie dat het een echte geluksbrenger is. Daarom doen we er ook onze beroemde Levenslange geluksgarantie bij.

In stock
SKU
Natuur
As low as $32.50 $26.86

Maximum 18 characters

Maximum 15 characters

Pegasus: boordevol geluk

Pegasus is misschien wel het beroemdste paard van de wereld. Wereldwijd zijn er ontelbare standbeelden voor gemaakt. Daarom vonden we het een mooi idee om deze klassieke hoefijzers naar hem te noemen (lees hier meer over Pegasus>

Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt door een paard, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt want als ze onder het paard vandaan komen zijn ze écht vies. We laten ze daarom een uur in een speciale wasmachine draaien.

Gemiddelde afmeting
Ieder paard is anders, daarom is ook ieder hoefijzer uniek in vorm en maat. Gemiddeld weegt een hoefijzer 0,4 kilo en heeft een afmeting van 12 x 14 cm.

Ambachtelijke gravering
Met het formulier hierboven kun je een eigen tekst opgeven die we in ons atelier voor je graveren. Het graveren doen we helemaal gratis!

Vulling
Dit hoefijzer ligt of op stro in het doosje, (zodra je de geschenkverpakking open doet ruik je de paardenstal al), maar je kunt ook kiezen voor een mooi kussentje. Je kunt met het formulier hierboven een eigen vulling kiezen.

Pegasus: heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het pakket:

  • Het natuur gelukshoefijzer jouw eigen gravering.
  • Het boekje 'Veel Geluk': je kunt kiezen uit de taal Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.
  • 2 originele hoefnagels in een mooi mapje.
  • Een certificaat dat het hoefijzer écht gebruikt is.
  • Onze unieke geluksgarantie.
  • Alles verpakt in een mooie cadeau verpakking.

Meer over Pegasus

Pegasus hoefijzer

Pegasus is een paard uit de Griekse mythologie. Pegasus, het gevleugelde paard, ontstond uit een liefde tussen de gorgo Medusa en de zeegod Poseidon. Hij kwam ter wereld uit Medusa's bloed toen de held Perseus haar doodde.

Het is misschien wel het paard met de meeste standbeelden: over de gehele wereld kom je ze tegen. Van heel groot, tot kleine beeldjes voor in de huiskamer. Op Ebay vonden we er al 500 verschillende te koop aangeboden, in de prijs van $ 5,- tot $ 5.000,- Over Pegasus zijn ook films gemaakt, van serieuze Holywood producties tot aan fraaie animaties met Barbie in de hoofdrol.


Write Your Own Review
You're reviewing:Pegasus
Your Rating

Bestelinformatie


levenslange geluksgarantieGeluksgarantie
Natuurlijk  doen we er ook de unieke "levenslange geluksgarantie" bij! Mocht het ontvangen hoefijzer na een jaar geen geluk hebben gebracht, neem dan contact met ons op en we ruilen uw hoefijzer dan om voor een ander hoefijzer die meer geluk brengt.


levertijd van een hoefijzerLevertijd
Vóór 12 uur 's middags besteld? Dan verzenden we dezelfde werkdag. In de meeste gevallen heb je het dan de volgende werkdag in huis. Aan het einde van de dag sturen we je een email ter bevestiging mét een trackingcode.


verzendkosten hoefjzerVerzendkosten
Bij een bestelling boven de € 50,- verzenden we jouw bestelling helemaal gratis binnen Nederland! Aan buitenlandse zendingen zijn extra kosten verbonden. Deze bereken je op de check-out pagina.


levertijd bezorging cadeauVerzendwijze
Op de checkout heb je verschillende keuzes voor de verzending: ophalen op een DPD pick up punt, Gewoon bij je thuis en zelfs de keuze voor een zaterdag aflevering. Buiten Europa verzenden we met Fedex.


graveren van een hoefijzerGravering
Het hoefijzer gaan we gratis voor je graveren. We doen dat in het lettertype 'Arial'.
Speciale symbolen zijn beperkt mogelijk. Lees hier verder >>