Henry

Henry: Het cadeau met historie

Henry is genoemd naar een liedje van de Beatles . (meer informatie hieronder)

Het liedje is geschreven in 1967 en gaat over artiesten in het circus. Daarom hebben we deze rode hoefijzers naar Henry genoemd. Het is een uitstekend cadeau voor mensen die het leven en de liefde vieren!

Dit gelukshoefijzer echt gebruikt door een paard, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en gecoat met een warme rode kleur.

In stock
SKU
Henry Rood
As low as $42.50 $35.12

Maximum 18 characters

Maximum 15 characters

Henry: Het cadeau met historie

Henry is genoemd naar een liedje van de Beatles. (meer informatie hieronder)

Het liedje is geschreven in 1967 en gaat over artiesten in het circus. Daarom hebben we deze rode hoefijzers naar Henry genoemd. Het is een uitstekend cadeau voor mensen die het leven en de liefde vieren!

Dit gelukshoefijzer is echt gebruikt door een paard, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en gecoat met een warme rode kleur.

Gemiddelde afmeting
Ieder paard is anders, daarom is ook ieder hoefijzer uniek in vorm en maat. Gemiddeld weegt een hoefijzer 0,4 kilo en heeft een afmeting van 12 x 14 cm.

Ambachtelijke gravering
Met het formulier hierboven kunt u een eigen, persoonlijke gelukwens laten graveren in ons atelier. Dat kan een naam zijn, of een bijzondere datum, maar ook een tekst als "Veel geluk" of "Ik hou van je". Het graveren doen we helemaal gratis!

Vulling
Dit rode hoefijzer ligt op een mooi kussentje of op een bedje van stro in de geschenkdoos. Je kunt met het formulier hierboven een eigen vulling kiezen.

Henry: heel geschikt om cadeau te geven als:

Wat zit er in het pakket:

  • Het rode gelukshoefijzer, gratis gegraveerd met jouw persoonlijke tekst.
  • Het boekje 'Veel Geluk': je kunt kiezen uit de taal Nederlands, Duits, Engels en Frans. Op het bestelformulier kun je een keuze maken.
  • 2 originele hoefnagels in een mooi mapje.
  • Een certificaat dat het hoefijzer écht gebruikt is.
  • Onze unieke geluksgarantie.
  • Alles verpakt in een mooie cadeau verpakking.

Meer over Henry

Poster circusHenry komt voor in het liedje "Being for the Benefit of Mr. Kite!' van de Beatles. Het staat op het muziekalbum Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
Het is geschreven door John Lennon in 1967. Lennon haalde de inspiratie voor dit liedje van een poster die hij kocht in een antiekzaak.
Hij gebruikte wel vaker bronnen zoals kranten en affiches als basis voor zijn nummers. Volgens Lennon stond hij onder tijdsdruk om nummers te schrijven voor het nieuwe album van The Beatles, waardoor hij op het idee kwam om de tekst van het affiche te gebruiken voor een nieuw lied. Over het algemeen wordt aangenomen dat het nummer vooral door Lennon werd geschreven omdat hij de zanger van het nummer is, maar Paul McCartney heeft beweerd dat hij heeft meegeschreven aan het nummer.
In de liedtekst springt Mr. Kite over mannen, paarden en door hoepels, terwijl op het affiche staat dat Mr. Henderson dit doet. Ook de plaats en dag waarop het circus gehouden zal worden verschilt. In het lied is het circus op zaterdag in Bishopsgate, terwijl op het affiche het circus op dinsdag in Rochdale is. Daarnaast heet het paard in het lied geen Zanthus, maar Henry, het dansende paard waarnaar dit hoefijzer is genoemd.

Write Your Own Review
You're reviewing:Henry
Your Rating